KIWANIS NYHETER

Endringer i e-postopplegget ved årsskiftet

Norden pin foto_filteredLista over e-postadresser innen District Norden (kiwanis.no) ble sist oppdatert 13. august 2014.

Vi nærmer oss nå starten på et nytt administrativt år og det minnes om at den enkelte klubb selv må sende inn endringer til hvem i klubben som automatisk skal få tilsendt klubbens e-post. Les mer »

SMS-aksjon går sin gang

SprøyteAlle klubber har fått tilsendt informasjon om SMS-aksjonen i forbindelse med Eliminate-prosjektet og kampen for å eliminere stivkrampe hos barn og mødre – les om prosjektet under menyen «Distrikt og klubber» -> Eliminate.

Resultatet pr. 15. sep. er kr 26 800,- bra, men kampanjen går frem til 30. september så her kan det tallet stige. Det er altså enda mulighet for å bidra dersom du ikke  har rukket det, og det er enda mulig å sende oppfordringer til venner og bekjente.

Les mer »

Kunstlotteri på konventet

Premie i fondets lotteri 2Det var kunstlotteri i år også på konventet og trekningen foregikk på søndag formiddag. Les mer »

Ny klubb på Kongsberg organisert

KiwanisflaggKiwanis Club Kongsberg og Numedal organisert 1. august 2014 med 21 medlemmer. Les mer »

Siste om Eliminate

Masse barn

Pr. 1 juli har Kiwanis samlet inn over halvparten av målsettingsbeløpet på verdensbasis. Det er fremdeles nesten 1 år igjen til å nå målet.

Kiwanis skaffer pengene og Unicef utfører arbeidet i felten.

Så langt vil de innkomne midler spare eller beskytte minst 30 mill. kvinner og deres fremtidige barn fra stivkrampe.

Les mer »

Nye nettsider med oversetter

Bing oversetter 2_edited-1De nye nettsidene har en innlagt oversetter. Når du åpner sidene ser du øverst til venstre et lite vindu som heter «Oversett med Bing». Velg språk under haken i høyre kant av vinduet, legg muspekeren over teksten og oversettelsen kommer automatisk opp.

Dette betyr nå at medlemmene i våre svenske klubber kan lese nettsidene på svensk – «jättebra, eller hur?» Les mer »

Velkommen til våre nye nettsider

Logo_kiwanis_horisontal_blåDet er en glede å vise våre nye nettsider, på ny og moderne plattform. Sidene skal nå være enklere å åpne og bla i, lenkene mer direkte og mulighetene vis a vis vår tids mobile plattformer er øket.

Les mer »