Hvordan bli med

Velkommen til Kiwanis!

Velkommen til Kiwanis

Kiwanis vil gjerne ha deg med som medlem.

_
Har du lyst til å gjøre noe positivt for samfunnet? Ta kontakt med KIWANIS i ditt lokalsamfunn og fortell at du gjerne vil bli med. Både kvinner og menn er hjertelig velkomne som medlemmer i de fleste av våre klubber.
Det er ikke mulig å være medlem av Kiwanis direkte;  så du må evt. melde deg inn  i en Kiwanisklubb.

Kiwanisklubber er alltid opptatt av å få nye medlemmer for da blir det enda flere hender som kan hjelpe. Vi er også interessert i barn og ungdommer som ønsker å hjelpe andre; i Norge eller andre steder i verden.

_
Kjenner du ikke noen Kiwanianere? Det er ikke noe problem.

Start med å finne en klubb – Oversikt over Divisjoner og Kiwanis klubber i District Norden

Ta deretter kontakt med  et medlem, eller styremedlem,  og fortell at du gjerne vil vite mer om Kiwanis.
_

Finner ingen klubb? Her er noen lenker du kan benytte for å komme i kontakt: Send ditt navn og telefonnummer til:

kommunikasjon@kiwanis.no     eller      sekretar@kiwanis.no