Hvordan bli medlem

Slik blir du medlem

Det er ikke mulig å være medlem av Kiwanis Interantional direkte så du må eventuelt melde deg inn i en lokal Kiwanisklubb.

Det er mange fordeler ved å være medlem av en klubb – et fellesskap med likesinnede, kameratskap og godt miljø, et godt sosialt nettverk og anledning til å hjelpe de som trenger støtte; i ditt lokalsamfunn og rundt omkring i verden.

Slik blir du medlem i en Kiwanisklubb.
a. For å oppnå medlemsskap er hovedregelen at du må introduseres av en person som er medlem i en klubb. Via vedkommende blir du invitert til å delta på noen møter for å bli bedre kjent med hva vi gjør, og hvordan vi gjør det. Samtidig blir klubben kjent med deg. _
Den personen som introduserer deg vil bli oppnevnt som din «fadder», og dersom du finner dette interessant vil fadderen sende en søknad om medlemsskap for deg. Medlemskap innvilges av klubbens styre.

b. Dersom du ikke kjenner noen som er Kiwanismedlem så kan du ta kontakt med en klubb i ditt område, som så kan oppnevne en fadder og kontaktperson for deg.

Kort om opptaket.
I de fleste klubber foregår opptaket ved en enkel, men stilig og minneverdig seremoni, helt uten mystiske ritualer eller prøvelser. På den måten blir din inntreden i klubben markert på en verdig måte. Siden vil du bli orientert om Kiwanis og om aktiviteter, prosjekter og virksomheten i klubben i  nødvendig utstrekning..

Vi ser frem til å møte deg!