Kontakte Kiwanis

Slik kommer du i kontakt med Kiwanis og en av våre klubber.

_

Er du opptatt av å hjelpe barn og deres familier i ditt lokalsamfunn? Er du klar til å være med å forandre verden?

Kiwanis er klar for deg!_

Her er noen tips for hvordan du kommer i kontakt med oss:

1. Ta kontakt med en eller flere Kiwanisklubber der du bor og fortelle at du kan tenke deg å bli med. Snakk med et medlem eller kontakt et av styremedlemmene. Fortelle dem at du er interessert i å lære om Kiwanis og gjerne vil være med på et møte som gjest.

_

2. Be om å få bli med på et møte eller tilby deg å tale på et møte. Det er en fin måte å bli kjent og komme i kontakt med medlemmene.

3. Har du problemer med å finne en klubb? Kontakt vår kommunikasjonskomite på: kommunikasjon@kiwanis.no eller sekretar@kiwanis.no

Slik kan du også finne en klubb – Oversikt over Divisjoner og Kiwanis klubber i District Norden

Er det ingen Kiwanisklubb i ditt lokalmiljø eller i nærheten? Det trenger ikke å være et problem! Kanskje er det flere i ditt område som kunne tenke seg å delta?

Da kan vi etablere en såkalt Satelittklubb (en slags filial om du vil) i ditt lokalsamfunn som er knyttet til en etablert klubb (moderklubb). Dere kan holde deres egne møter og styre store deler av aktiviteten etter eget hode, mens moderklubben støtter og hjelper dere og evt. bidrar der det passer. Ta kontakt så informerer vi gjerne om dette.

Noen raske lenker:

Om Kiwanis