Trekningsliste Risørs båtlotteri

Siden loddkjøperne i Kiwanis Club Risørs årlige båtlotteri kommer fra mange deler av landet offentliggjør vi her trekningslista:

VI HAR MOTTATT DENNE MELDINGEN FRA KIWANIS CLUB RISØR:

Åge Torbjørn tok noen lodd under Trebåtfestivalen i år og i år slo det til med første premie i Kiwanis Club Risør sitt årlige båtlotteri. Han bor på Skotterud i Hedmark, men reiser ofte til sin hytte på Fie sammen med familien.

Åge Torbjørn og sier at han har kjøpt lodd på Kiwanisbåten siden lotteriet startet opp og ble overveldet når han fikk beskjed om at vinnerloddet var hans. Han måtte kjøpe seg båt for noen år siden, men nå blir det mulighet for å bytte denne ut.

En fornøyd president i Kiwanis Club Risør gratulerte den lykkelige vinneren, da båten ble overlevert på lørdag.  Han vil samtidig takke for den gode oppslutning som båtlotteriet av Risørs innbyggere hvert år. Overskuddet går til barn og unge som trenger litt ekstra oppmerksomhet.

BILDET: Åge Torbjørn Høgberg fikk lørdag (til venstre) overlevert gevinsten han vant i Kiwanis sitt årlige båtlotteri. Svein Edmund Eriksen, president i Kiwanis Club Risør, gratulerte Åge Torbjørn da han hentet båten. Foto: Karl Petter Nylén