Kiwanis støtter Inkluderingsdagen

Kiwanis i Telemark med stor gave

Onsdag 19. september var det pressekonferanse på Quality Hotell Skjærgården i Langesund der opplegget for Inkluderingsdagen 2018 ble presentert. Inkluderingsdagen går av stabelen 18. oktober 2018 på Skjærgården.

Sentralt på denne dagen står blant andre «Daniel og Simen» – to gutter som sitter i rullestol, og som er solide ambassadører i kampen mot mobbing. På Inkluderingsdagen vil de være med og slå et skikkelig slag for integrering. Se mer av disse gutta på deres Youtube-kanal.

På slutten av pressekonferansen tok Steinar Johnsen fra Kiwanis Club Langesund ordet og overrakte en sjekk fra Kiwanis på 50 000,- kroner til Inkluderingsdagen ved Daniel og Simen.
«Dere er ildsjeler. Dere er med på å gjøre en forskjell og dere representerer akkurat hva vi i Kiwanis også er opptatt av» sa Steinar Johnsen, «å bidra til at barn og unge med en vanskelig hverdag får det bedre.»

I Telemarksavisa leser vi bl a følgende: Inkluderingsdagen

Les mer om Inkluderingsdagen: klikk her

Se videoen fra Danile og Simen: