Nytt Kiwanisår

1 oktober starter et nytt Kiwanisår – vårt administrative år. Dette gjelder Kiwanis over hele verden.

På denne dagen overtar nye tillitsvalgte sine verv; herunder så får vi ny guvernør.

Her i Kiwanis District Norden overtar Steinar Birkeland fra Åsgårdstrand vervet som guvernør etter Heidie Ringsby fra Stavern.

Våre visjoner, mål og aktiviteter forblir stort sett de samme, men det kan hende at «nye koster» velger andre veier for å nå dem. Det vil fremgå av vårt nettsted som holdes oppdatert kontinuerlig, men det kan selvsagt forekomme at det tar tid å endre det som blir nødvendig å endre. Men vi jobber på harde livet for å fullføre overgangen.

Vårt administrative år går fra 1. oktober til og med 30. september året etter. Kiwanis har sin opprinnelse i USA og denne ordningen med «administrativt år» har alle vi andre arvet derfra. Men et år er et år også hos oss.

Mange  spør hvorfor det er slik og det beste svaret står ovenfor. Men i flere tilfeller så kan det være hendig å starte en ny sesong etter at sommerferier og slikt er over og samfunnet har kommet seg i gang etter fritiden. Vanligvis skaper ordningen få eller ingen problemer for oss.