Vår guvernør

Bor i: Risør
Gift: Nina
Barn: 2 gutter; 9 og 11 år
Yrke: Eier og driver egen taxi
Utdannelse Teknisk tegning Bygg og Anlegg
Teknisk fagskole Bygg

Som Kiwanianer:

Medlem siden 2008

På klubbnivå: president 1 periode

På Divisjonsnivå: Viseguvernør Divisjon Sørlandet 2 1/2 periode

På Distriktsnivå: Medlem i KIDNs humanitærkomite (også leder 14/15) og vekstkomite,  Neste guvernør i Kiwanisåret 2015 – 2016

Som guvernør har han valgt seg mottoet: OPPLYSE og UTVIKLE!

Han:

– har et mål om å gjøre Kiwanis bedre kjent i hele Distrikt Nordens befolkning, hva vi står for og ikke minst alt det fantastiske som blir gjort rundt i klubb, divisjon og distrikt.
– har et ønske om å gjøre alle distriktets medlemmer til stolte kiwanianere og på den måten letter få flere medlemmer og kanskje miste færre.

Mål: at det skal etableres 2-3 nye klubber i Norge, 1-2 nye klubber i Sverige, antall nye medlemmer på 150 stk, så vi ender opp på pluss 100 medlemmer. Gjerne flere, mene ralistisk er det målet.

Fokuspunkter for året er: Motivasjon – Klubbutvikling – Synliggjøring

Synliggjøring skal skje gjennom den internasjonale KIWANISFORMELEN – LOVE IT – SHARE IT – LIVE IT hvilket utlagt kan være:

– Vær glad i Kiwanis og vis det

– Del Kiwanisgleden med andre

– Lev som en god og glad kiwanianer