Medlemsbevis

KIWANIS MEDLEMSBEVIS

Som et tilbud til klubbene er det utarbeidet et medlemsbevis som, eks vis satt i en pen ramme, kan overrekkes det nye medlemmet ved opptaket, evt. også i f m en enkel seremoni.

Mange klubber har allerede laget egne medlemsbevis, noen bruker ikke slikt i det hele tatt, og noen skulle kanskje sett at de hadde – her er løsningen.

Medlemsbeviset er utlagt her i Word-format, på norsk og svensk, for utfylling:

Kiwanis medlemsbevis (NO)

Kiwanis medlemsbevis (SV)

TRENGER DU HJELP?

Last ned Word-versjonen; sett inn klubbnavn, medlemmets navn og tid på de rette stedene (merk teksten på malen og skriv selv, da beholder du farge og font) og skriv ut. Du kan også endre skrifttype (font), størrelse og farge etter eget valg på din maskin.

Man kan gjerne bruke et ferdigtrykt motivark som bakgrunn, eller vanlig hvite ark ca 160/200 grams papir

.

Hvis du ønsker det kan du kontakte Webmaster (webmaster@kiwanis.no) som kan lage og trykke beviset etter dine anvisninger, og sende det i posten.