JCI Norway

Junior Chamber International (JCI) er en frivillig lederutviklingsorganisasjon for unge ledere, fremtidens ledere og aktive samfunnsborgere mellom 18 og 40 år.

JCI har et internasjonalt nettverk med nærmere 200 000 medlemmer fordelt på 5000 lokalforeninger i 127 land. Se mer på www.jci.cc   JCI Norway er en del av dette nettverket og har utviklet unge ledere i Norge siden 1956 og driver med praktisk ledertrening – ofte gjennom samfunnsnyttige prosjekter, og medlemmenes utvikling er fokus. Les mer på www.jci.no

Det har gjennom en tid vært kontakt både på internasjonalt og nasjonalt nivå mellom JCI og Kiwanis for å se på muligheten for et fremtidig formelt samarbeid.

Som et resultat av dette ble det undertegnet en intensjonsavtale mellom Kiwanis District Norden (KDN) og Junior Chamber International Norway (JCI-N)

Le avtalen her: KDN – JCI Norway – Intensjonsavtale – signert